Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2024

-Παρασκευή 16 Αυγούστου και ώρα 20.00, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Η ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΚΑΛΑΜΩΤΗ του 17ου-18ου αιώνα», του καθηγητή Γεωργίου Δαμαλά, από τον ιστορικό Μιχαήλ Βαρλά, στην  Κάτω Πλάτσα της Καλαμωτής στη Χίο. Τιμώμενο πρόσωπο ο καθηγητής Ιατρικής ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΛΕΡΑΚΗΣ, χορηγός του βιβλίου.

-Παρασκευή 13-17 Σεπτεμβρίου, επίσκεψη στη Χίο. Αναχώρηση 9.00πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 9.20πμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο, 10.45πμ στο αεροδρόμιο. Τιμή 470€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο, 630€ το μονόκλινο. Προαιρετική μονοήμερη εκδρομή στη Σμύρνη 60€.

-Σάββατο 21-22 Σεπτεμβρίου, προγραμματίζουμε διήμερη εκδρομή στην Αίγινα-Αγκίστρι. Τιμή 105€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο, 135€ το μονόκλινο.

-Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, πάμε στο Μέγαρο Μουσικής, να δούμε τη «ΖΙΖΕΛ». Αναχώρηση 7.00μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  7.20μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 42€, στην Α ζώνη, 41€ στη Β ζώνη και 34€ στη Γ ζώνη.

– Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου με 6 Οκτωβρίου, οργανώνουμε 8ημερη εκδρομή στη Σικελία. Το μεγάλο Πανόραμα Σικελίας, και οι πολεμιστές του Ρέτζιο, Κατάνια – Ταορμίνα – Αίτνα – Συρακούσες – Νότο

Πιάτσα Αρμερίνα – Ακράγαντας – Σελινούντας – Παλέρμο – Τσεφαλού – Ρέτζιο. Τιμή 1580€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο, 2130€ το μονόκλινο.

-Παρασκευή 11-13 Οκτωβρίου, προγραμματίζουμε 3ημερη εκδρομή στην Τήνο και Δήλο, στο ξενοδοχείο Αίολος. Τιμή 190€, σε δίκλινο δωμάτιο και το πούλμαν μαζί, στο ξενοδοχείο Αίολος beache, σε δωμάτια με θέα τη θάλασσα. Το μονόκλινο 230€. Αναχώρηση  6.30 πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57, 6.50πμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο, 7.50πμ από Ραφήνα με το supperferry.

-Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, πάμε στο ΠΑΛΛΑΣ, να απολαύσουμε το «ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ Γενέθλια 100 ». Αναχώρηση 5.50μμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  6.10μμ από τη ΔΕΗ, απέναντι από το Ζηρίνειο. Τιμή 47€ στην Β ζώνη και 37€ στη Γ ζώνη.

-Πέμπτη 21 με Τρίτη 26 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιήσουμε την καθιερωμένη επίσκεψη στο ThermaeSylla, στην Αιδηψό, στην τιμή των 570€ σε δίκλινο και 920€ το μονόκλινο για 5 διανυκτερεύσεις και 6 μεσημεριανά γεύματα. Για 4 διανυκτερεύσεις, Παρασκευή 22-26 Νοεμβρίου, 470€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο και 750€ το μονόκλινο, με 5 μεσημεριανά γεύματα. Αναχώρηση 8.20πμ από το Α ΚΑΠΗ, Αγ. Παρασκευής 57,  8.35πμ από το Ζηρίνειο, 8.50πμ από του Θανόπουλου, στη Ν. Κηφισιά.

-Παρασκευή 06-10 Δεκεμβρίου, προγραμματίζουμε 5ημερη εκδρομή στο ΜΟΝΑΧΟ, με Ρομαντικό δρόμο, Βαυαρικές και Αυστριακές Άλπεις, Σάλτσμπουργκ. Τιμή 999€ σε δίκλινο δωμάτιο, μονόκλινο 1329€. Μια καταπληκτική εκδρομή, στις Χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης.

-Για κρατήσεις: στο Ιατρείο τηλέφωνο  2108017821, καθημερινά  Δευτέρα με Παρασκευή 9.00 με 13.00.Και στα μέλη

• Αγγελική Καρμίρη 210 8079486
  • ΚίτσαΠαντελούκα 210 8022058